برنج دودی هاشمی مای گیلا
- ناموجود در انبار
- دسته بندی برنج ایرانی برنج هاشمی فروش ویژه
معرفی محصول
برنج دودی چیست؟
برنج دودی یکی از قدیمیترین برنجهایی است که مورد استفاده قرار میگرفته است. در گذشته برای این که بتوانند برنج را خشک کنند، ماندگاری آن را افزایش دهند و از نبود انواع میکروب و ویروس به داخل برنج جلوگیری کنند، از ترفند دودی کردن برنج استفاده میکردند. در واقع دود مواد شیمیایی مختلفی را در ساختار خود جای داده است که سبب ضد عفونی شدن خوراکیهای مختلف از جمله برنج میشود.
به طور کلی برنج دودی نوعی برنج است که خواص آن با سایر برنجهای معمولی، متمایز است. این نوع از برنج طعمی متفاوت اما لذیذ دارد.
لازم به ذکر است که در میان انواع برنج، برنج دودی را یکی از بهترین برنجها برای کاهش قارچها و میکروبهای غذایی میدانند. در حال حاضر این نوع از برنج را در زمینه سلامت نوزاد، مادران باردار و افراد معمولی هم به کار میبندند و از آن استفاده میکنند.
چرا برنج را دودی میکنند؟
شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که اصلا چرا برنج را دودی میکنند. با دودی کردن برنج، در عملکرد میکرو ارگانیسمهای برنج یک سری تغییر به وجود میآید که این تغییرات با بدن انسان سازگار هستند. اغلب افراد برای این که بتوانند ماندگاری برنج را بالا ببرند، از ترفند دودی کردن برنج استفاده میکنند. البته این را هم بگوییم که افزایش دادن ماندگاری برنج یک کار دشوار است که هر کسی نمیتواند از پس آن بر بیاید. یعنی تنها افرادی که با روشهای دودی کردن برنج آشنایی دارند، میتوانند این کار را انجام دهند.
افزون بر این دودی کردن برنج باعث میشود که برنج خشک بشود و طعمی دیگر پیدا کند. طعمی لذیذ که نر فردی از ان خوشش میآید. پس تعجبی ندارد که برنج دودی طرفداران زیادی داشته باشد.
چگونه میتوانیم بوی برنج دودی را از بین ببریم؟
برخی از افراد ممکن است که از بوی برنج دودی خوششان نیاید. در اینجا نیاز نیست که نگران باشید. شما میتوانید برنج دودی را با شستشو کردن مداوم، کم عطر کنید. یعنی بوی دود آن را کمتر کنید. همچنین امر به هنگام پختن این برنج مقداری برنج هاشمی به آن افزوده شود بوی دود موجود در برنج دودی از بین میرود.
تشخیص برنج دودی و تفاوت آن با برنج معمولی
تشخیص برنج دودی از برنجهای معمولی چندان آسان نیست. در کل برنجهای دودی برنجهایی با رنگ تیره و کدر هستند. این نوع از برنجها، از نظر طعم و عطر نیز تفاوتهایی با برنج معمولی دارند. برای مثال برنج دودی پس از طبخ، بوی دود میدهد. این در صورتی است که برنجهای معمولی این طور نیستند.
البته توجه داشته باشید که مشخصات گفته شده مشخصاتی هستند که برای برخی از برنجهای دودی در نظر گرفته شدهاند. ممکن است شما نتوانید برنجهای دودی شده ایرانی را از برنجهای معمولی به راحتی تشخیص دهید.
همواره برنج دودی از نظر ارزش غذایی مطلوب است. یعنی تفاوت چندانی با برنجهای ساده ندارد. این برنج پس از پخت و پز طعم خوبی میگیرد که ممکن است مورد علاقه بسیاری از افراد برنج دوست باشد. سعی کنید برنج دودی را از مراکز معتبری که به آنها اطمینان دارید خریداری کنید تا در خرید خود دچار اشتباه نشوید.
خواص برنج دودی مای گیلا
همان طور که پیشتر گفتیم خوراکیهای دودی مثل برنج دودی، ماهی دودی یا سایر خوردنیها، دارای خواص زیادی هستند و میتوانند بدن را ضد عفونی کنند. این خوراکیها از مزایای زیادی برخوردار شدهاند که هر فردی را متقاعد میکنند که اصلا چرا باید از این خوراکیها استفاده کند. در ادامه به برخی از مزایای این گونه از برنج اشاره شده است:
- برنج دودی با توجه به این که طعم و بوی خوبی دارد، میتواند منجر به افزایش اشتها شود. این برنج معده هر فردی را به خوردن غذای بیشتر ترغیب میکند و برای افرادی که از لاغری رنج میبرند بسیار مناسب است.
- افرادی که کم اشتها هستند میتواند برنج دودی را به عنوان یک داروی گیاهی برای افزایش اشتها و کاهش بیماریهای ناشی از کاهش اشتها به کار ببندند.
- برنج دودی به دلیل این که دود را در خود جای داده است، مواد مغذی و ویتامینهای زیادی دارد. بنابراین شما میتوانید برای جذب ویتامینهای مورد نیاز بدن خود این برنج را به همراه سبزیجات و میوه سرو کنید.
- برنج دودی نوعی سوخت برای بدن به شمار میآید. این برنج مقادیر زیادی از کربوهیدرات را در خود جای داده است و میتواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. پس دیگر نیازی نیست که شما با مصرف دارو این انرژی را به دست بیاورید. میتوانید با خرید این برنج نیاز خود را برطرف کنید.
- برنج دودی مقادیر زیادی از آهن تیتامین، ویتامین دی، کلسیم، فیبر و مواد معدنی را در خود جای داده است و انتخابی بسیار مناسب برای افزایش استحکام استخوانها میباشد. این ماده خوراکی میتواند مقاومت استخوان را افزایش دهد.
- اگر شما هم جزو افرادی هستید که فشار خون شما منظم نیست میتوانید از برنج دودی استفاده کنید. این نوع از برنج سدیم کمی دارد و میتواند به گردش خون در بدن و کاهش فشار خون کمک شایانی کند.
- با توجه به این که برنج دودی مقدار زیادی از مواد آنتی اکسیدان را در مولکولهای خود جای داده است، برای تقویت سیستم ایمنی بدن انتخابی بسیار مناسب به شمار میآید.
- برای از بین بردن عفونتهای بدن میتوانید از این برنج استفاده کنید.
- برای تنظیم قند خون در بیماران دیابتی از برنج دودی استفاده میکنند. برنج دودی دارای مقدار کمی گلیسم است و قند خون را کاهش میدهد.
خرید برنج دودی مای گیلا
با خرید برنج دودی مای گیلا علاوه بر دریافت سریع محصول در سراسر کشور و بسته بندی ایمن، از تخفیف در خرید خود نیز بهره مند میشوید. برنج دودی مای گیلا با تضمین ۱۰۰ درصدی کیفیت و نظارت شده به دستان شما میرسد. پس از دریافت محصول خود، طرز تهیه و جزییات بر روی محصول قرار دارد. در صورتی که درباره شیوه ارسال و سایر جزییات راهنمایی نیاز دارید با کارشناسان مای گیلا در ارتباط باشید.
نکات مهم برنج دودی
- توصیه میشود که برنج دودی را در محیطی خشک و خنک که از رطوبت دور است نگهداری کنید تا ماندگاری آن را افزایش دهید.
- این برنج به دلیل این که ساختاری کم رطوبت دارد، خود به خود ماندگاری طولانی مدتی دارد اما بهتر است نکات نگهداری کردن از آن را رعایت کنید تا بتوانید سالها از این برنج استفاده کنید. برای نگه داشتن برنج دودی محیطی خشک را در نظر بگیرید.
- بهتر است هنگام خوردن برنج دودی ان را با برنج معمولی ترکیب کنید. و اگر میخواهید آن را خالص مصرف کنید، در هفته تنها دو الی سه بار اجازه دارید از برنج این چنینی استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است مضرات آن بیش از خواص آن بدن شما را درگیر کنند.
- افرادی که از تناسب وزن برخوردار هستند اگر بخواهند برنج دودی را بیش از حد استفاده کنند، اشتهای آنها دو چندان میشود و بدن آنها دچار اضافه وزن میشود.
- افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند باید در ماه دو یا سه بار برنج دودی استفاده کنند.
مای گیلا، حس خوب طبیعت
برند تخصصی محصولات طبیعی
- وزن 10 کیلوگرم
- وزن
-
نوع برنج 🌾
دانه درشت
-
رده کیفیت
عالی
-
محل کشت
گیلان
- مناسب برای تعداد
-
مناسبت سنی
تغذیه مناسب همه سنین
-
شرایط نگهداری
دمای اتاق
نظرات کاربران