معرفی محصول
بادام زمینی که آن را با نام های (پسته شامی،بادام کوهی و پسته زمینی) نیز می شناسند از بوته ای با نام علمی Arachis hypogaea با ارتفاع 30 تا 50 سانتیمتر به عمل می آید، که طول عمر آن یک سال است.
این نوع بادام منبعی است غنی از پروتئین، ولی از آنجا که دارای بعضی انواع آمینواسید های ضروری مانند لیزین، سیستین و متیونین نیست توصیه می شود به همراه مواد غذایی مکمل استفاده شود.
طبع بادام گرم و تر است. بادام زمینی را میتوان در دسته ی آجیل ها قرار داد و در کنار مغز های مغذی آجیل استفاده شود. از این نوع بادام می توان در تهیه ی انواع غذا ها و دسر ها نیز استفاده کرد.
خواص درمانی شگفت انگیز بادام زمینی :
این نوع بادام خواص درمان بسیاری دارد و ارزش غذایی آن با توجه به پروتئین ها، ویتامین ها، و اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آن بسیار با اهمیت است.
حاوی ویتامین های گروهB از جمله نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B6، ویتامین B9 و ویتامین C و ویتامین A است. همچنین حاوی اسید پانتوتنیک، پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، آهن، سلنیوم و روی نیز است.
این نوع بادام غنی از پروتئین است و از منابع بزرگ و مهم پروتئین های گیاهی به حساب می آید. پروتئین بادام زمینی تقریبا یک چهارم از وزن این ماده ی غذایی را تشکیل می دهد که این مقدار پروتئین بادام زمینی 22 تا 30 درصد از کالری آن را تشکیل می دهد.
پروتئین بادام زمینی به طور معمول و کلی آراچین و کوناراچین است. باید دقت کرد که این پروتئین های بادام زمینی در برخی افراد موجب حساسیت شده و در مواردی احتمال خطر مرگ نیز وجود دارد.
از دیگر خواص آن میتوان به درمان مشکلات پوستی و چین و چروک پوست صورت، رشد و تقویت مو، درمان اختلال نعوذ در مردان، پاکسازی کبد و کاهش چربی کبد، درمان فشار خون، کاهش کلسترول خون، جلوگیری از سرطان، درمان افسردگی، جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان، جلوگیری از سکته ی مغزی و… اشاره کرد.
کشت بادام زمینی در گیلان :
بادام زمینی در گیلان در شهرستان های آستانه اشرفیه، رشت و تالش کشت می شود.
شهرستان آستانه اشرفیه باسطح زیرکشت 2507 هکتار و تولید 80 درصد بادام زمینی، عمده ترین مرکز تولید بادام در کشور می باشد که میزان تولید غلاف (خشک) آن قریب به 9 هزار تن می باشد. سطح زیرکشت آن در استان 2800 هکتار بوده که میزان تولید غلاف خشک آن قریب به 10 هزار تن برآورد می شود که به مصرف می رسد.
زمان برداشت بادام زمینی در گیلان حدودا از اوایل شهریور هر سال شروع شده و تا حداکثر 20 مهر ادامه دارد. برداشت بادام معمولا بصورت دستی و با استفاده از نیروی کارگری انجام می شود.
نکات خرید بادام :
گام اول در تشخیص بادام چشیدن آن است. در صورتی که طعم بیات و نامطلوبی داشت نامرغوب است.
گام دوم در تشخیص کیفیت بادام این است که دانه ی آن را از وسط باز کنید، سپس به دقت بررسی نمایید تا بادام زمینی دچار کپک زدگی وپوک شدگی نشده باشد.
گام سوم در تشخیص بادام طعم آن است. اگر قصد خرید بادام زمینی مزه دار با نمک، سرکه، فلفل را دارید دقت کنید تا بیش از حد شور، ترش و تند نباشد.
گام چهارم در تشخیص کیفیت بادام یک دست بودن آن است.
بادام زمینی مای گیلا :
مایگیلا به صورت تخصصی در زمینه تولید و عرضه محصولات طبیعی فعالیت میکند. بادام زمینی مایگیلا از جمله خشکبار های تولید شده توسط صنایع غذایی مایگیلاست که فاقد هرگونه مواد افزودنی است و در بسته بندی های شیک و ایمن به سراسر کشور عرضه میگردد.
سایت خوبی دارید. ممنون