مای گیلا، حس خوب طبیعت

محولات غذایی ۱۰۰ درصد ارگانیک

مای گیلا، حس خوب طبیعت

محولات غذایی ۱۰۰ درصد ارگانیک

detail-blog
دسامبر 17, 2022

۵ مورد از مضرات خطرناک سوسیس و کالباس

فهرست مطالب

مضرات سوسیس و کالباس بسیار زیاد هستند و سلامتی بدن را تهدید می‌کنند. سوسیس و کالباس به دلیل طعم خوشمزه و پخت آسان، در سبد خرید خانواده‌ها قرار دارند. برخی از کارخانه‌ها برای اینکه کالباس و سوسیس ظاهر جذاب تری برای مشتری داشته باشد از نیترات استفاده می کنند که باعث می‌شود که این فرآورده‌ها به رنگ صورتی و قرمز در بیایند.

توجه داشته باشید که نیترات و نیتریت بعد از مصرف به نیتروژآمین تبدیل می شوند که برای سلامتی بدن بسیار خطرناک هستند. سوسیس و کالباس جزء فرآورده‌های پروتئینی دست دوم محسوب می‌شوند که علاوه بر اینکه دیر هضم هستند، جذب پروتئین آنها بسیار کم است. پیشنهاد می‌کنیم به جای مصرف غذاهای ناسالم، محصولات طبیعی و تازه را در برنامه غذایی خود قرار دهید تا همیشه بدنی سالم داشته باشید. در این نوشته قصد داریم شما را با مضرات سوسیس و کالباس آشنا کنیم.

خطر مضرات سوسیس و کالباس را جدی بگیرید!

آیا تا به حال در زمان مصرف سوسیس و کالباس به این فکر کرده‌اید که این محصولات از چه موادی تولید شده‌اند؟ توجه داشته باشید که تمام محصولات توسط کارخانه‌های معتبر تولید نشده‌ و نظارت‌های کیفی روی آنها انجام نمی‌شود. با وجود ضرر های فراوان برخی از آنها داری مجوز سازمان غذا و دارو ( مجوزی با نمادی مشابه سیب سلامت) هستند که خود این موضوع اعتبار این گونه از مجوز ها را زیر سوال می‌برد!

 

 هم چنین به خاطر استفاده از مواد نگهدارنده، مصرف آنها برای سلامتی بدن بسیار خطرناک است. مصرف بیش از حد سوسیس و کالباس و فرآورده‌هایی که در تولید آنها از مواد نگهدارنده استفاده شده، سیسستم دفاعی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و موجب افزایش چربی اشباع شده و در نتیجه هجوم کلسترول بد در بدن می‌شود و باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و‌ سرطان‌ها می‌گردد. از مضرات سوسیس و کالباس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مصرف سوسیس فشار خون را افزایش می‌دهد

از مضرات سوسیس و کالباس می‌توان به افزایش فشار خون اشاره کرد. طبق نظریه کارشناسان تغذیه، نمک موجود در سوسیس تاثیرات بدی روی سلامتی بدن می‌گذارد. طبق تحقیقات انجام شده در کشور انگلیس روی نمک موجود در گوشت تازه، گوشت منجمد و سوسیس، متوجه شدند نمک موجود در 246 محصول مختلف سوسیس که در این کشور وجود دارد، بیش تر از یک پاکت چیپس است!!

طبق مطالعات انجام شده مصرف پنجاه گرم محصولات فرآوری شده مثل سوسیس، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را 42 درصد و دیابت را 19 درصد افزایش می‌دهد. شاید تصور کنید که محصولات گران، سالم تر هستند و سلامتی بدن را تهدید نمی‌کنند؛ در حالیکه اصلا اینطور نیست حتی ممکن است نمک موجود در این محصولات نیز بیشتر باشد.

.مصرف بیش از حد سوسیس موجب بالا رفتن فشار خون شده و خطر ابتلا به سکته مغری و قلبی، بیماری‌های کلیوی و پوکی استخوان را افزایش می‌دهد. حتما در سنین پایین کودکان را از مضرات سوسیس و کالباس آگاه کنید تا در آینده سلامتی آنها تهدید نشود.

مصرف سوسیس و کالباس، اثرات بدی روی پوست می‌گذارد

سوسیس و کالباس از جمله مواد غذایی هستند که به خاطر طعم و مزه خوشمزه، محبوبیت زیادی در بین تمام افراد دارند. مطمئنا اگر از مضرات سوسیس و کالباس آگاه بودید؛ آنها را از سبد خریدتان حذف کرده و محصولات طبیعی و تازه را جایگزین می‌کردید. تمام محصولاتی که مواد نگهدارنده دارند، یک‌عامل تهدیدکننده برای سلامتی بدن محسوب می‌شوند. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد سوسیس و کالباس اثرات بدی روی پوست شما می‌گذارد.

 

 یکی از عوارض مصرف محصولات فرآوری شده، ایجاد کهیر روی پوست است که تاثیر بسیاری در زیبایی فرد دارد. البته در مواردی هم ممکن است باعث خارش و بروز بیماری‌های حاد پوستی شود. مصرف محصولات فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس به خاطر ادویه‌های مخصوص، مواد نگهدارنده و افزودنی ها برای افرادی که سابقه بیماری‌های پوستی، خارش و کهیر دارند، اصلا توصیه نمی‌شود. پیشنهاد می‌کنیم این افراد مواد غذایی طبیعی و بدون مواد نگهدارنده را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را افزایش می‌دهد

متاسفانه امروزه آمار سرطان در کشورمان افزایش یافته و یکی از دلایل آن، مصرف مواد غذایی ناسالم است که محصولات فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس در این دسته قرار می‌گیرند. طبق گفته کارشناسان تغذیه مصرف این محصولات خطر ابتلا به سرطان مثانه را سی درصد افزایش می‌دهد. در واقع نمک‌های موجود در این مواد غذایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم، موجب افزایش اسید معده شده و در فرآیند هضم و جذب، باعث تشکیل مواد سرطانی می‌شود.

 

مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماری‌های ژنتیکی را افزایش می‌دهد

توجه داشته باشید که بیماری‌های ژنتیکی دو دسته هستند که دسته اول از پدر و مادر به ارث می‌برند و دسته دوم به خاطر جهش ژن در فرد ایجاد می‌شود. دو سوم افرادی که به آکندروپلازی مبتلا می‌شوند( کوتاهی قد) به خاطر جهش ژن است. هم چنین هموفیلی، یک سوم به خاطر جهش ژن ایجاد می‌شود. در واقع مصرف مواد غذایی فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس موجب فعال شدن رادیکال‌های آزاد در بدن شده که می‌تواند موجب جهش ژن شود. هم چنین برخی از سلول‌های سالم را به سلول‌های سرطانی تبدیل کند. مصرف مواد غذایی سالم تاثیر بسیاری در سلامتی بدن و رفتار ژن‌ها دارند.

سوسیس و کالباس دشمن قلب

یکی از مضرات سوسیس و کالباس افزایش خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است. گوشت‌های فرآوری شده مثل همبرگر، کالباس، سوسیس و ژامبون دشمن قلب هستند و باید از مصرف آنها خودداری کنید. متاسفانه برخی از افراد به مضرات سوسیس و کالباس توجه ای نمی‌کنند و در آینده به بیماری‌های مختلفی مبتلا می‌شوند. برای داشتن بدنی سالم باید مواد غذایی تازه و طبیعی مصرف کنید. حتی اگر نمی‌توانید محصولات فرآوری شده را از رژیم غذایی خود به طور کامل حذف کنید؛ مصرف آنها را کاهش دهید.

کلام آخر

برای اینکه در دوران میانسالی از بروز بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی، فشار خون، سرطان‌ها و غیره در امان باشید؛ باید برنامه غذایی سالمی داشته باشید. فروشگاه اینترنتی مای گیلا با هدف عرضه محصولات سالم و طبیعی خطه شمال فعالیت خود را آغاز کرده است. تمام محصولات این فروشگاه بدون مواد افزودنی هستند و هیچ‌گونه خطری برای سلامتی بدن ندارند. شما می‌توانید انواع مواد غذایی و ادویه‌ های باکیفیت را از فروشگاه مای گیلا خریداری کرده و از طبیعی بودن آنها خیالتان راحت باشد. استفاده از محصولات باکیفیت و طبیعی مطمئنا طعم غذای شما را خوشمزه‌تر خواهد
کرد.

در این مقاله سعی کردیم شما را با برخی از مضرات سوسیس و کالباس و محصولات فرآوری شده آشنا کنیم. همانطور که مطالعه کردید مواد نگهدارنده و مواد افزودنی موجود در این محصولات، سلامتی بدن را تهدید می‌کنند. پیشنهاد می‌کنیم مواد غذایی طبیعی و سالم را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کرده و با تغییر برنامه غذایی، از همین امروز زندگی سالمی را برای خود و اعضای خانواده رقم کنید.

به مای گیلا امتیاز دهید! / میانگین:3

نظرات کاربران

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مای‌گیلا، برند تخصصی مواد غذایی ارگانیک و فروشگاه آنلاین است که به صورت متمرکز و با هدف عرضه محصولات با کیفیت و طبیعی نظارت شده در سراسر کشور فعالیت می‌کند. مای‌گیلا با بکارگیری نیروی کار جوان ، تحقیق و ارزیابی محصولات خود همواره در زمینه
اشتغال آفرینی، تغذیه سالم و طبیعی می کوشد. از جمله ویژگی های برند مای گیلا می‌توان به سبد‌ تنوعی بالا، بسته بندی اختصاصی، محصول کاملا طبیعی و ارسال به سراسر کشور اشاره کرد. ما با انتخاب و دستچین کردن محصولات غذایی نظیر برنج، چای و دمنوش، زیتون، خشکبار ودیگر انواع محصولات طبیعی همواره سعی در حفظ کیفیت و تنوع محصولات‌مان داریم.
مجموعه و برند گیلای من (مای گیلا | Mygila) آماده پذیرش پیشنهادات و انتقادات شما می باشد

همیشه در کنار شما هستیم

کلیه حقوق برای برند و مجموعه گیلای من (مای گیلا) محفوظ است.

بستن

کالاها

دسته بندی ها

  • ورود با پیامک
  • ورود با رمز
user

سفارش شما بسته به نوع ارسال ( پست، تیپاکس یا باربری) و محل شما بین ۱ تا ۵ روز کاری به دستتان می‌رسد.

بله، تمامی قیمت های محصولات مای گیلا بروز هستند.

بله در صورت نارضایتی و یا آسیب کالا میتوانید محصول خود را به راحتی مرجوع کنید و وجه کامل آن را دریافت نمایید.

با مراجعه به حساب کاربری خود ویا ارتباط با کارشناس و پشتیبان مای گیلا می‌توانید به راحتی سارش خود را پیگیری کنید. 

شماره یا شناسه سفارش، کدی چهار رقمی است که پس از ثبت سفارش از طریق پیامک و همچنین صفحه تایید موفقیت آمیز خرید به سفارش شما تعلق میگیرد که از طریق آن می‌توانید سفارش خود را پیگیری یا مرجوع کنید.

پاسخ سوال خود را پیدا نکردید؟ از ما بپرسید، همیشه به سوالات شما پاسخ میدیم: